میوه ها ویتامین C خود را در طی فرآیند خشک کردن و تجزیه شدن از دست می دهند میوه جات خشک شده نسبت به وزنشان سرشار از کالری هستند، زیرا میزان کالری موجود در آنها بین 5 تا 7 برابر مقدار موجود در میوههای تازه است.
به عنوان مثال: زردآلو خشک حاوی 238 کالری در هر 100 گرم است، زردآلو تازه در هر 100 گرم تنها 48 کالری دارد.
نکاتی برای استفاده حداکثری از میوه های خشک بهترین مصرف میوه های خشک مصرفی است که کیفیت میوه های خشک و کمیت مصرفی را در نظر بگیرد، بنابراین ترجیح داده می شود:
مصرف میوه های ارگانیک که به میوه هایی گفته می شود که فرآیند خشک شدن را بدون افزودن مواد نگهدارنده طی کرده باشند میوه های شیرین شده مصرف نکنید.
از میوه های خشک با رنگ روشن استفاده نکنید، زیرا میوه هایی هستند که مواد مصنوعی به آنها اضافه شده است.
مصرف میوه های خشک در حد اعتدال و با تنوع زیاد در اینجا فواید احتمالی میوه های خشک آورده شده است.
کشمش انگور خشک است و به ویژه سرشار از پتاسیم و فیبر است. از جمله فواید بالقوه آن این است که کمک می کند:
- کاهش فشار خون
- کاهش سطح قند خون
- سطح کلسترول را در بدن بهبود می بخشد
- افزایش احساس سیری و مهار اشتها
- کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع 2
- کاهش احتمال بیماری قلبی
آیا شما از طرفداران میوه های خشک هستید؟ در ادامه با فواید میوه های خشک و مهم ترین آن آشنا شوید:
فواید میوه های خشک در انواع مختلف میوههای خشک میوههایی هستند که بیشتر محتوای آبشان خشک شده و میوه را خشک و چروکیده میکند، اما در عین حال سرشار از ارزش غذایی و کالری است!
در زیر مهمترین اطلاعات در مورد فواید میوه های خشک آورده شده است:
فواید میوه های خشک یکی از چندین مطالعه نشان داد افرادی که میوههای خشک را به طور متوسط و منظم در رژیم غذایی خود مصرف میکردند، وزن کمتری داشتند و توانایی بهتری در جذب مواد مغذی داشتند.