کوکیهای چیپسی شکلاتی در ویتمن، ماساچوست در حدود سال 1938 اختراع شدند.
سرآشپزان روث کلوچه زنجبیلی جونز گریوز ویکفیلد و سو برید یک نوار شکلات نیمه شیرین نستله را خرد کردند و تکههای آن را به دستور پخت کوکی اضافه کردند.
امروزه دستور تهیه بیسکویت چیپسی شکلاتی معمولاً از آرد، کره، شکر قهوه ای، شکر سفید، تخم مرغ، شکلات چیپسی نیمه شیرین و وانیل تشکیل شده است.
من عاشق ساندویچ های بستنی هستم، اما وقتی با کوکی های شکلاتی درست می شوند، حتی بهتر می شوند.
در سال 1978، یک جفت نیویورکی نایلون درب مغازه ایده درخشانی داشتند که بستنی وانیلی را بین دو بیسکویت چیپسی شکلاتی قرار دهند.
آن آفرینش آسمانی در نهایت به چیپویچ معروف شد.
مانند کوکیهای شکلاتی، کوکیهای کشمشی جو دوسر یکی از محبوبترین انواع کوکیهای قطرهای در ایالات متحده هستند.
آنها از نوادگان کیک های جو دوسر اسکاتلندی هستند و از خمیری بر پایه جو دوسر تشکیل شده اند که با کشمش پوشانده شده است.
کوکیهای مدل روپوش پزشکی کره بادامزمینی کوکیهای قالبگیری شده با کره بادامزمینی به عنوان ماده اصلی آن هستند.
در ایالات متحده اختراع شد و قدمت آن به اوایل قرن بیستم باز می گردد.
در اصل، آنها با بادام زمینی خرد شده یا خرد شده درست می شدند و تا دهه 1930 بود که کره بادام زمینی به عنوان یک ماده مورد استفاده قرار گرفت.
در سال 1957، نوعی از کوکی کره بادام زمینی به نام شکوفه کره بادام زمینی اختراع شد.
شکوفههای میز ناهار خوری تاشو دیجی کالا کره بادامزمینی در اصل کوکیهای کره بادامزمینی هستند که با بوسه هرشی روی آنها قرار میگیرند.
کوکی های شکری کوکی های کره ای هستند که با شکر، آرد، کره، تخم مرغ، وانیل و یا جوش شیرین یا بکینگ پودر درست می شوند.
این یک نوع کوکی همه کاره است که می توان آن را انداخت، قالب زد یا رول کرد و به شکل های دلخواه برش داد.
- منابع:
- تبلیغات: