بادام درختی در بازار همانند نفت کم یاب و ناب می باشد

ویتامین E موجود در بادام درختی در بازار، چربی های سالم و فیبر که به فرد کمک می کند احساس سیری کند
تاثیر آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها
آنها خوردن یک مشت بادام در روز را برای به دست آوردن این فواید توصیه می کنند.
فشار خون بالا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. کدام غذاها می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند؟
بادام و ویتامین E
بادام حاوی مقادیر نسبتاً بالایی ویتامین E است. ویتامین E حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند توکوفرول است. یک اونس منبع مطمئن (28.4 گرم) بادام ساده، 7.27 میلی گرم (میلی گرم) ویتامین E را تامین می کند که تقریباً نصف نیاز روزانه یک فرد است.
ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو در بدن کمک می کنند. این آسیب زمانی رخ می دهد که رادیکال های آزاد بیش از حد انباشته شوند.

بادام

رادیکال های آزاد ناشی از فرآیندهای طبیعی بدن و استرس های محیطی هستند. بدن می تواند بسیاری از آنها را از بین ببرد، اما آنتی اکسیدان های رژیمی نیز به حذف آنها کمک می کنند. سطوح بالای رادیکال های آزاد می تواند باعث استرس اکسیداتیو و در نتیجه آسیب به سلول ها شود. این می تواند منجر به بیماری های مختلف و مشکلات سلامتی شود.
دانشمندان همچنین به طور آزمایشی مصرف بیشتر ویتامین E را با خطر کمتر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط کرده اند.
یک بررسی در سال 2016 اشاره می کند که یک آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E، آلفا توکوفرول، ممکن است در کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش داشته باشد. با این حال، مطالعات بیشتری برای تأیید این موضوع مورد نیاز است زیرا یافته‌ها در کل متناقض بوده‌اند.
دریابید که کدام غذاها منبع خوبی از ویتامین E هستند.
بادام و قند خون
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بادام ممکن است به مدیریت سطح قند خون کمک کند.