شیره خرما در بندرعباس موجب مسمومیت در کودکان زیر 9 سال خواهد شد

مراقب افراط باشید مصرف بیش از حد شیره خرما در بندرعباس می تواند عواقب مضری برای بدن داشته باشد. مانند همه محصولات شیرین، شیره خرما باعث افزایش وزن و ذخیره چربی در بدن می شود.

افزایش قند خون ناشی از مصرف قند در دراز مدت می تواند اندام ها را خسته کند و منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود. علاوه بر این، فروکتوز موجود در شیره خرما نیز می تواند هنگام مصرف تأثیر منفی بر کبد داشته باشد.

در نسبت های نامعقول در نهایت، ساکارز موجود در ملاس یک اثر خورنده بر روی سد روده خواهد داشت.

تاریخ و حکایات

کلمه شیره خرما می تواند ریشه های مختلفی داشته باشد و از لاتین “mellaces” به معنای “عسل” یا از یونانی “melas” به معنای “سیاه” آمده است.

به هر حال، شیره خرما محصول تصفیه شکر است، بنابراین می تواند از چغندر قند یا نیشکر بدست آید. استفاده از شیره خرما به غذای انسان محدود نمی شود.

در واقع، دومی همچنین برای خوراک دام یا برای تولید الکل پس از تخمیر الکلی استفاده می شود.

با استفاده نادرست از زبان، ما غالباً برخی از موسیرها را شیره خرما می نامیم که هیچ ارتباطی با محصول اصلی ندارند.

شیره

به عنوان مثال، در مورد آب نیشکر، شربت خرما، باگاس یا حتی تفاله چغندر همینطور است.

شیره خرما : جنبه جدیدی که تمام فواید خرما را حفظ می کند

اطلاعات عمومی

این ماده که به آن شیره خرما، شربت یا حتی عسل خرما می‌گویند، از میوه‌ای با ارقام متعدد و فواید فراوان به دست می‌آید .

این خرما با نام مستعار «نان صحرا» یا حتی «طلای قهوه‌ای کویر» میوه‌ای با منشأ شرقی است که عمدتاً در محیط‌های کویری رشد می‌کند.

مردم کوچ نشین این مناطق کویری در این میوه تمام ویژگی های غذایی ضروری برای زندگی ماه های طولانی را یافته اند.

تخمین زده می شود که یک کیلو خرمای خشک نزدیک به 3000 کالری به ارمغان بیاورد که سهم تغذیه ای انکارناپذیر آن را تایید می کند.

اگر خرما میوه ای با ارزش غذایی بالا باشد، گاهی اوقات می تواند از نظر بافت یا ظاهر خود باعث کاهش سرعت برخی مصرف کنندگان شود.

شیره خرماخرما با بافت خامه‌ای عسل تمام فواید خود را دارد که تمام طعم میوه‌های شرقی را نشان می‌دهد.